Hvad koster det at facadeisolere dit hus?

Få varmen med en facadeisolering

Hold på varmen med en ordentlig facadeisolering. Bor du i et hus af en ældre dato, kan det være din facade trænger til at blive isoleret. Hvis dine fuger er ved at være slidte eller dit hus skal pudses op på ny, kan det være en god ide at overveje en ny facadeisolering. 

Når nu du alligevel er i gang med at renovere din husfacade kan det også give mening at trække nye kabler på ydersiden, hvis du evt. mangler stik udendørs eller rundt omkring huset. Med en ny facadeisolering har mulighed for nemt og enkelt at skjule de nye kabler.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på en ny facadeisolering, vi guider dig igennem hele processen og giver dig et godt tilbud så du undgår at betale for meget for din facadeisolering.

Hvad er facadeisolering?

Facadeisolering, er som ordet beskriver det, isolering af din facade. Normalt forbinder vi isolering af huset, med at blæse papir eller mineraluld ind i hulrum eller på loftet som er med til at isolere huset indvendigt. 

Men der findes mange forskellige måder at isolere dit hus på og ikke mindst din husfacade. Vi hjælper dig med at få de bedste tilbud på fagfolk og håndværkere, så du undgår at betale for meget, når du skal i gang med at isolere facaden på dit hus – Få dit tilbud her!

3byggetilbud.dk
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvilke typer af facadeisolering findes der?

Hvis du går og overvejer at få lavet en facadeisolering af dit hus, findes der 3 forskellige måder at isolere dit hus. Det kan være en større beslutning at finde ud af hvilken form for isolering du skal benytte. 

  • Indvendig isolering
  • Hulmursisolering
  • Udvendig isolering

Vi hos Murerarbejde-priser.dk står altid klar til, at guide dig til hvilken form for isolering du skal vælge til din facade. I denne artikel har vi dog prøvet at beskrive de forskellige isoleringsformer; indvendig facadeisolering, udvendig facadeisolering eller hulmursisolering og liste de forskellige fordele og ulemper, så du har nemmere ved at tage en beslutning om hvilken facadeisolering der passer til dig og dit hus, læs videre her!

Andre læste: Vandskuring af hus

Indvendig facadeisolering

Når du vælger at få lavet indvendig facadeisolering, placeres din isolering som nævnt, indvendigt i huset. Få 3 uforpligtende tilbud på din indvendige facadeisolering lige her!  

 Når du skal have lavet indvendig isolering, er der primært 3 forskellige måder håndværkere kan isolere dit hus på. Den ene metode er med gips, den anden er med pladebeklædning og den tredje er med lukkede isoleringsplader. 

  • Isolering med gipsplader
  • Isolering med pladebeklædning
  • Isolering med lukkede isoleringsplader

Det er også muligt at få lavet udvendig facadeisolering, det kan du læse mere om her.

Indvendig isolering med gipsplader

Når en håndværker isolerer dit hus indvendigt med gips, starter han med at bygge et indvendigt skelet. Dette skelet kan man enten vælge at få bygget op i træ eller i stål, snak med din håndværker om hvad der passer bedst til dig og dine behov. 

Efter håndværkeren har bygget skelettet op, så isoleres det med Rockwool og herefter bliver det beklædt med gipsplader. Vær opmærksom på at det skal opsættes dampspærre for at undgå fugt og skimmelsvamp, når man benytter gipsplader som indvendig isolering.

Indvendig isolering med pladebeklædning

Vælger du i stedet, sammen med din håndværkere at benytte dig af en pladebeklædning fremfor en gipsbeklædning, vil det ikke være nødvendigt at opsætte dampspærre for at holde fugten ude. 

Men en pladebeklædning, undgår du nemlig skimmelsvamp og fugt i isoleringen uden at benytte dig af dampspærre, da pladebeklædningen er åndbar. 

Indvendig isolering med lukkede isoleringsplader

Du kan også med fordel vælger de lukkede isoleringsplader. Vælger du sammen med din håndværker at benytte dig af de lukkede isoleringsplader, indeholder pladerne allerede isolering og dampspærre.  

Tag en snak med håndværkeren om hvad der er bedst for dit hus og hvilken løsning der ville være bedst for dig i forhold til husets stand, alder og niveau af fugt. Vælger du at benytte lukkede isoleringsplader, er det vigtigt at du får snakket med din håndværker om at væggene, skal være renset for organisk materiale, inden de lukkede isoleringsplader bliver sat op for at undgå skimmelsvamp på sigt. 

Andre læste: Vandskuring af vægge
Få 3 uforpligtende tilbud på din byggeopgave

Nemt, hurtigt og gratis - Håndværkere i hele landet

Hvad er fordelene og ulemperne med en indvendig facadeisolering?

 Udover at der kan være mange fordele ved at vælge en indvendig facadeisolering, kan det også være den eneste mulighed alt afhængig af hvilket hus du bor i. Nogle huse er underlagt en lokalplan, som gør at man ikke må ændre på den udvendige husfacade, og dette gør det svært at isolere huset udvendigt. 

 Det kan også være at du selv er rigtig glad for din husfacade, men stadigvæk godt kunne bruge noget mere isolering af huset for at holde på varmen i de kolde vintermåneder, så er en indvendig isolering af dit hus en rigtig god løsning. 

 Vi hos Murerarbejde-priser.dk, vil dog altid anbefale dig at tage fat i en håndværker og få en snak om hvad der giver bedst mening for dig, når du skal til at isolere dit hus. Få et godt tilbud på en håndværker lige her! 

En indvendig isolering af dit hus kan også blive nødvendig, hvis nu dit tagudhæng ikke er bredt nok til at lave en yderligere facadeisolering og på den måde bliver det nødvendigt med en indvendig facadeisolering. 

 Ulempen med en indvendig facadeisolering, er at du tager noget af de indvendige kvadratmeter af husets beboelse og du får derfor mindre hus for pengene, selvom du sparer en del penge på varmeregningen.

Hulmursisolering som et alternativ til indvendig isolering

Hvis du er så heldig at have en hulmur i din bolig, vil det være muligt at lave det man kalder for en hulmursisolering. Hulmursisolering kan være et alternativ til en indvendig isolering, da du istedet for at opbygge et skelet indvendigt som du derefter isolere, benytter dig af hullet i din husmur for på den måde at isolere dit hus. 

Med en hulmursisolering, sparer du også på den dyre del af isoleringsarbejdet. Du har med en hulmursisolering ikke brug for at indkøbe lige så mange materialer som, hvis du skulle isolere hele dit hus indvendigt, hvor man opbygger skelet og herefter isolere. Ved hulmursisolering, sparer du også på kvadratmeterne da du isolerer i et allerede eksisterende hul i muren. 

Har du allerede hulmur i din bolig, kan det være dit hus allerede er isoleret men at der er behov for en efterisolering, for at holde kulden ude af dit hus. Hvis du er itvivl om du har en hulmur i din bolig, vil vi hos Murerarbejde-priser.dk anbefale at du tager en snak med nogle professionelle, for at være sikker på hvilken isoleringsform du kan benytte dig af – få en snak med en professionel håndværker i dag og få samtidig et godt tilbud på isolering af dit hus!

Udvendig facadeisolering

Vælger du i stedet for en udvendig facadeisolering, af dit hus, vil du opleve at du får et hav af muligheder når du skal vælge hvilke materialer du gerne vil isolere dit hus med. Vi hos Murerarbejde-priser.dk står altid klar til at guide dig så du kan vælge det materiale der passer bedst til dit hus. Få 3 uforpligtende tilbud på udvendig isolering af dit hus, lige her!

Hvad er fordelene ved udvendig facadeisolering?

Fordelene er mange, hvis du vælger en udvendig facadeisolering af dit hus. En udvendig facadeisolering af dit hus, kan på sigt blive en rigtig god investering, da du har mulighed for at opnå store besparelser på din varmeregning. Udover at du sparer en del penge på varmeregningen, så mister du heller ikke dyre kvadratmeter, indenfor i dit hus, som man kan opleve hvis man vælger at få lavet en indvendig facadeisolering. 

Hvad er ulemperne ved en udvendig facadeisolering?

Selvom der er rigtig mange fordele ved at vælge en udvendig facadeisolering, så er der også nogle ulemper som vi hos Murerarbejde-priser.dk gerne vil gøre dig opmærksom på her. 

Vælger du en udvendig facadeisolering, kan det ske det bliver meget dyrere end de andre facadeisolering former, da de materialer du skal benytte, er langt dyrere end de materialer man benytter ved indvendig eller hulmursisolering. Tag en snak med vores håndværker eller få 3 uforpligtende tilbud her på siden og spar penge allerede i dag på din udvendige facadeisolering.

Hvornår kan en udvendig facadeisolering give mening?

Bor du i et hus af ældre dato, kan det give rigtig god mening at isolere din husfacade. Facadeisolering tilfører ikke kun energibesparelser til dit hus, men kan samtidigt og være med at opgradere dit hus energimærke, så din ejendomsværdi stiger og hermed at prisen på din bolig stiger. 

Hvilken isoleringstype skal du vælge til udvendig facadeisolering?

Når du skal til at tage stilling til hvilken isoleringstype du skal vælge ved din udvendige facadeisolering, anbefaler vi at du tager kontakt til en professionel håndværker og får en snak omkring de forskellige muligheder der findes på markedet.

Her er en oversigt over de forskellige isoleringstyper, der oftest bliver anvendt når du får lavet udvendig facadeisolering:

  • Isoleringsmåtter af ståluld
  • Isolering med mineraluld
  • Isolering med puds
  • Isolering med flamingo
  • Isolering med teglskaller
  • Isolering med kingspan 

Der er mange ting du skal være opmærksom på, når du vælger isoleringstype til din udvendige facadeisolering. Når du skal til at vælge det helt rigtige isoleringsmateriale, så anbefaler vi hos Murerarbejde-priser.dk at du taler med en ekspert, så opnår du det bedste resultat med din udvendige facadeisolering. Få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Få isoleret dit hus allerede i dag - få et godt tilbud lige her!

Der er rigtig mange gode grunde til at få isoleret dit hus, men endnu vigtigere er det at få dit hjem isoleret korrekt. Vi anbefaler derfor altid at du tager fat i en håndværker inden du går i gang med isolering af dit hus. 

Få 3 uforpligtende tilbud, på facadeisolering af dit hus lige her!